Cliquez ici pour modifier le titre

Een speelveld van beweging en ontdekking.

Van opleiding ben ik leerkracht. Een job die ik jaren met veel liefde en plezier heb gedaan in een multiculturele school in Antwerpen.

En toch... de creatieve en beweeglijke duizendpoot in mij vond geen blijvende voldoening. Niet in het onderwijs, en daarna ook niet in het bedrijfsleven.


Sinds 1993 biedt het zelfstandige statuut me niet enkel de nodige afwisseling en vervulling job-wise, maar ook de ruimte om moeder te zijn van twee schitterende dochters!

Mijn traject begon met de buitenkant van de mens; haar, make-up en styling. Om doorheen de jaren steeds meer te evolueren naar de binnenkant. Dat gebeurde in verbinding met mijn lichaam via krijgskunsten, dans, aerobics en fitness, en tenslotte yoga.


Door zélf de fysieke effecten te doorvoelen van elke ervaring op deze heerlijke zoektocht, aka "het leven", is mijn passie voor "belichaming" tot een missie uitgegroeid.

Het lezen van talloze boeken, het volgen van heel veel workshops, opleidingen, retraites, lezingen, seminaries en trajecten, heeft mijn visie alleen maar versterkt.


Sinds 2010 ben ik actief als Tibetaans yogadocent en mindfulness teacher. 


Vanaf 2012 groeide mijn interesse in cirkel-dynamics en sindsdien verdiep ik me intensief in "het veld dat ontstaat wanneer een groep mensen een kring vormt". 

Deze skill kreeg vorm via diverse opleidingen waarbij het omzetten van je verhaal in een belichaamd proces, centraal staat. Minder praten, meer bewegen!


Uit alles hierboven is mijn eigen "blend" ontstaan. Waar de yogales eindigt, begint de workshop om wat dieper op "de dingen des levens" in te gaan . . . 

Wat vertelt het lichaam ons? Wat kleeft er aan ons? Wat valt er te ontdekken? Waar missen we ruimte? Waar loop ik tegenaan, telkens opnieuw? Wat spiegelt het leven me voor?

Ik heb me vooral verdiept in het tolken tussen lichaam en brein, in het omzetten van je 'story' naar een nieuwe ervaring.


Dit exploratie-werk bied ik aan via mijn bedrijf, waarbinnen ik bewegings-workshops, events, teambuildings, retreats en reizen begeleid, faciliteer, organiseer.


Als oprichter, trainer en organisator van "Be The Change Belgium" vzw, zetten we ons op de kaart onder de vorm van "Corporate challenge Days" en "Be The Change"-workshops. Dit concept is bekend van de Tv-documentaire "Over de streep".

We bieden ééndaagse bedrijfs- en schooldagen aan, twee- en driedaagse workshops aan de particulier.