Cliquez ici pour modifier le titre

Een speelveld van beweging en ontdekking.


Voor (J) An en alleman.


Ik richt me heel graag tot de particulier. Als het even vast zit, in periodes van verandering, in tijden van grote acceleratie. Deze magische maar ook gekke tijd, waarin alles mogelijk is, maar het soms zoeken is naar het bos door de bomen. Ik hou van sparren!


Een goed gesprek kan een mogelijkheid zijn om je rugzak eens leeg te schudden, zodat we samen kunnen sorteren wat je nog kan gebruiken en wat nu écht weg kan. Mijn stijl is hierbij luchtig, direct, open en zonder oordeel. 


Yoga kan een start zijn om even weg te zijn uit de drukte of de sleur, om even op adem te komen en weer te voelen dat je een lijf hebt, niet enkel een hoofd. Alles is welkom op de yogamat!


Cirkelwerk kan een manier zijn, om letterlijk te zien dat niet alleen jij met nood aan herbronning zit, met een verlangen om welkom te zijn en er écht bij te horen. Dat er anderen zijn, die wijsheid hebben voor jou en jij voor hen. Hiervoor ben ik officiële trainer voor Be the Change, beter bekend van de TV documentaire "Over de streep". Daarbuiten gebruik ik de methodiek van Heart IQ, waarbij het gaat om 'accepteren wat zich aandient' en het belichamen van hetgeen ons bezig houdt.


Gecoachte reizen bieden je een opportuniteit om los te koppelen van je dagelijkse realiteit, eindeloze beschikbaarheid en bereikbaarheid, overtuigingen die je niet meer dienen en andere beslommeringen. Body en mind-detox in de natuur, op prachtige plekken, even weg van alles. Hiervoor coach ik reizen voor Inner Track.