Cliquez ici pour modifier le titre

Een speelveld van beweging en ontdekking.


Betty is de Els Pynoo van coachingland! 

F. I. (Heerlijckyt van Elsmeren)


THANK YOU! voor een ongelofelijke dag. Wat een ervaring, what a treat. Ik heb genoten in zo veel opzichten. Jullie doen dat super goed! Dank voor de wijsheid, de rolemodeling, de channeling, het samenbrengen van een geweldige groep vrouwen in een prachtig kader op een zonovergoten nazomerdag.

Ellen Verfaille (Wild Sister Circle ism Els Vrints, Ranst)


Afgelopen weekend volgde ik een Circle-Wise dagworkshop begeleid door Betty en Roel. In enkele woorden: Adembenemend, Liefdevol, Magisch, True Heart. Zo liefdevol, creatief, exact wat de groep nodig had. 

Een warm bad waarin ik mezelf kon laten zien en Ă©cht werd gezien waardoor ik een diep herstel van hartspijnen kon ervaren en van vertrouwen in het contact met mezelf en anderen. Kijk uit naar meer :-). Voel me zo diep dankbaar.

Joke Oosters (Circle Wise Medium ism Roel Delbon, Centr. Emotionele Intelligentie.)


De "wild sister circle" workshop was echt fantastisch! Zoveel meer ruimte... Dat is het gevoel dat ik achteraf had! De kracht van de groep is prachtig! De begeleiding van Betty en Els is liefdevol en no nonsens. Ik wil meer van dit 😘!

Dorien V. ( Wild Sister Circle ism Els Vrints, juni 2018)


M'n wereld ziet er echt 'anders' uit na deze belevenis, ik heb veel achtergelaten in de woestijn waardoor er terug ruimte is voor andere mooie dingen in het leven! Dankzij jullie en mezelf - heb ik weer een stapje vooruit gezet op m'n pad - ik wens anderen hetzelfde toe !

Laurence Delobel (Sahara Sisterhood 2017)


Niets was zo helend als binnen de veiligheid van de groep mee te leven,te delen, uit mijn comfortzone te stappen. Betty en Roel weten op een liefdevolle en geduldige manier wonderbaarlijke metamorfosen te begeleiden. Resultaat, inzichten, transformatie en verbinding. Heel Dankbaar! 

Lut Jeuris ( Circle-Wise ism Roel Delbon)


Vanuit de ratrace even stilstaan bij mezelf. Contact maken met mijn intuĂŻtie, mijn vrouwelijkheid en het kind in mezelf. Het lichaam laten spreken. Zelfs voeten en oksels mogen praten. Een spiegel
 Wie ben ik? Vertragen in de snelheid. Naar binnen gaan en even op de rem gaan staan. Wat leeft er daar? Wie ben ik daar? Kan ik mezelf voelen? Durf ik geluk toelaten? Een sterke visualisatie neerzetten. Het leven vullen waar het leeggelopen was, en dat op slechts twee dagen. Een intens oplaadmoment dat me nog lang zal bijblijven. Dank je wel. 

Rina S. ( Yoga -Van moet naar moed ism Katelijne Crommen)


De beweging waar ik al zo lang naar verlangde en waarvoor jij me een duwtje in de rug hebt gegeven, is ingezet... 

V. A. (individuele coaching)

 

'Het was op alle vlak, een zeer geslaagd weekend. 'k Heb er van genoten, het heeft me gevoed en blij gemaakt en het is zeer zeker een aanrader voor alle mensen die dat ietsje meer wensen te vinden in hun leven'  

M.B. (yoga-weekend)


Ik ben eindelijk, zonder veel woorden, uit mijn oude cirkel kunnen stappen. 

E.V. (Op je kop-workshop)


Hartelijk bedankt om je know-how te delen. Het was afgelopen dinsdag een reuzefijne les! Je yogalessen en in het bijzonder jouw kijk op de mens en op de wereld zijn elke keer weer voeding en een eyeopener voor mij.
Ze zetten mij en mijn kijk op de dingen helder en scherp.
Dus nogmaals voor elke les en voor elke eyeopener... Merci! 

Lies Theunis (Tibetaanse yogalessen)


Ik zie een wilde, prachtige en liefdevolle vrouw in beweging, die beweging brengt! 
Hilde W. Utrecht (Vrouwenworkshop)


Jouw beweging, je felheid en volle manier van in het leven staan, heeft me al veel helderheid, inspiratie en levensvreugde gebracht!

M. J. (Wild sister circle)